top of page
IMG_4111.JPG
Lid worden? Aanmelden kan hier!

Bedankt voor je aanmelding!

*Het lidmaatschap kost per jaar via automatische incasso € 12,50.
IMG_1689.JPG

LID WORDEN

De vereniging van dorpsbelangen Ten Boer wil zich inzetten voor de inwoners van het dorp Ten Boer. Dit kan op allerlei gebied. U kunt Dorpsbelangen zien als een buurtvereniging voor het hele dorp, als een vertegenwoordiging van de inwoners van Ten Boer. In de statuten van de vereniging worden belangenbehartiging en organiseren van activiteiten met name genoemd.

Uw (financiële) steun is daarbij van harte welkom. Uw betrokkenheid wordt dan ook bijzonder gewaardeerd: Meld U aan als lid!


Een lid van de Vereniging Dorpsbelangen Ten Boer krijgt bij deelname aan bepaalde activiteiten, georganiseerd door Dorpsbelangen Ten Boer, korting. Dit wordt vooraf aangegeven bij de aankondiging, dan wel bij de opgave aan de activiteit.

Het lidmaatschap kost per jaar via automatische incasso € 12,50.

fad59d20-8406-4d50-86ec-6a5944ba74eb.jpg

WORD VERKEERS REGELAAR

In het dorp Ten Boer worden evenementen georganiseerd, waarbij de inzet van verkeersregelaars een voorwaarde kan zijn in de vergunning, die door de gemeente wordt afgegeven. Daarvoor zijn vrijwilligers nodig.

Voordat je als verkeersregelaar kunt optreden, dien je een instructie te volgen, waaraan een examen is verbonden (e-learning). Slaag je voor dit examen, dan mag je als verkeersregelaar ingezet worden.
Het examen is vrij eenvoudig. Zie voor info www.verkeersregelaarsexamen.nl 

WhatsApp Image 2021-12-28 at 11.02.55 AM.jpeg

De dorpsbelangen commissies

logobos-removebg-preview.png
logorepair_edited.png
logokerst.png
logoacti_edited.png
Zonder titel (1000 x 500 px).png
transparantlogo.png
beeldcom.png
bottom of page