top of page
Image by Erik Gazi

Wat is de kerstzangavond?

De Kerstzangcommissie organiseert 1 evenement per jaar, en wel jaarlijks op 24 december. (in 2023 op 23 december) Een laagdrempelige avond met muziek, optredens van koren en artiesten en samenzang in kerstsfeer.  Dit alles in de Tiggelhal te Ten Boer. 

kerstzangavond2023.jpg

KERST IN TEN BOER

logokerst.png

Bereid je voor op een grootschalig en feestelijk kerstspektakel, met een indrukwekkende line-up van koren en artiesten. Naast de betoverende klanken van Muziekvereniging Volharding en het combinatie mannenkoor, bestaande uit de mannenkoren Gruno en Warffum, hebben we een bijzondere gast voor jullie in petto: niemand minder dan de getalenteerde Pearl Jozefzoon. 

De entree is geheel gratis! Als je echter de kerstgedachte van vrijgevigheid wilt omarmen, kun je eenmalig een donatie schenken via de QR-code of de link hieronder. Met jouw bijdrage kunnen we deze betoverende avond mogelijk maken.

We hopen jullie allemaal te verwelkomen op 23 december om 20:00 uur in de feestelijk versierde sporthal van Ten Boer. Laat de magie van kerst beginnen! 🎄✨

Tijdens kerstavond is dit een vaste traditie in Ten Boer. De sfeervolle klanken van de kerstnachtblazers van Volharding!


Voor veel mensen betekenen die klanken het begin van kerst.

Ook dit jaar gaat Volharding Ten Boer weer voor u de straat op en speelt op diverse plekken in de donkere stille nacht van kerst voor u de mooiste kerstliedjes.


Wij hopen, dat u er weer van geniet en wensen de muzikanten veel succes!

IMG_4345.JPG
VTB-diap-e1588789907586.png
IMG_0476.jpg
bottom of page