top of page
Kerstzangavond-43.jpg

Wat is de kerstzangavond?

De Kerstzangcommissie organiseert 1 evenement per jaar, en wel jaarlijks op 24 december. Een laagdrempelige avond met muziek, optredens van koren en artiesten en samenzang in kerstsfeer.  Dit alles in de Tiggelhal te Ten Boer. 

Kerstzangavond-11.jpg

TEN BOERSTER BOS

"Get ready, want ook in 2024 zijn we weer van de partij met onze betoverende kerstzangavond! Na het overweldigende succes van voorgaande jaren beloven we opnieuw een magische avond vol prachtige muziek van diverse artiesten, koren en natuurlijk ons eigen geliefde Volharding uit Ten Boer.

Deze fantastische avond is gratis toegankelijk en vindt plaats in de sfeervol versierde sporthal van Ten Boer. Verwacht een betoverende atmosfeer, kerstlichtjes, en hartverwarmende klanken die de feestelijke spirit van de decembermaand helemaal tot leven brengen.

Tijdens kerstavond is dit een vaste traditie in Ten Boer. De sfeervolle klanken van de kerstnachtblazers van Volharding!


Voor veel mensen betekenen die klanken het begin van kerst.

Ook dit jaar gaat Volharding Ten Boer weer voor u de straat op en speelt op diverse plekken in de donkere stille nacht van kerst voor u de mooiste kerstliedjes.


Wij hopen, dat u er weer van geniet en wensen de muzikanten veel succes!

IMG_4345.JPG
VTB-diap-e1588789907586.png
Kerstzangavond-14.jpg
bottom of page