top of page
DJI_0020.JPG

Beste bezoekers van Lutjefest 2023,

Namens het gehele team van Lutjefest Ten Boer willen wij jullie hartelijk bedanken voor jullie aanwezigheid op ons festival. Het was een onvergetelijke dag vol muziek, entertainment en samenzijn, en het was geweldig om te zien hoe jullie hebben bijgedragen aan de geweldige sfeer en energie van het evenement.

We willen ook graag onze waardering uitspreken voor de artiesten die optraden op Lutjefest. Hun talent en passie zorgden voor fantastische optredens en brachten de podia tot leven. Jullie enthousiasme en steun hebben bijgedragen aan de succesvolle programmering van het festival en hebben ervoor gezorgd dat de muziek in de lucht hing.

Daarnaast willen we onze dankbaarheid uitspreken aan alle vrijwilligers, sponsoren en medewerkers die achter de schermen hard hebben gewerkt om Lutjefest mogelijk te maken. Zonder jullie inzet en toewijding zou dit evenement niet kunnen bestaan. Jullie harde werk en toewijding hebben ervoor gezorgd dat Lutjefest Ten Boer een dag vol plezier en vermaak werd voor jong en oud.

Tot slot willen we ook onze dank uitspreken aan de lokale gemeenschap en alle bezoekers die aanwezig waren. Jullie hebben Lutjefest Ten Boer laten bruisen en jullie positieve energie heeft het festival naar een hoger niveau getild. We hopen dat jullie hebben genoten van de muziek, het eten, de activiteiten en vooral van de geweldige sfeer die jullie hebben helpen creëren.

Nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid en bijdrage aan Lutjefest Ten Boer. We kijken ernaar uit om jullie volgend jaar weer te verwelkomen voor een volgende editie van ons festival!

Het team van Lutjefest Ten Boer

verf6.png
origineel logo_edited.png
logo-rond.gif

Wil je ons ook steunen?

Qrcode (1).png
verf7.png
Programma lutjefest
logo_loket_web__1_-removebg-preview.png

Sponsoren

origineel logo_edited.png
Logo-gemeente-Groningen---rood-zwart_0.png
gebiedsteam.png
verf7.png
sdfdsfa.png
regio-bank_8.png
logo-rond.gif
vcvxcvx.png
sdfs.png

Wil je ons ook steunen?

Qrcode (1).png
whydonate.png
—Pngtree—vector creative color block latest_4275288.png

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE ACTIVITEITEN EN SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Bedankt voor je inschrijving!

7bc49207-1dc3-493b-ba59-ce73a9e75c43_edited.png
Original on Transparent.png

© 2022 Dorpsbelangen Ten Boer. Proudly created by "Make it Blue"®

bottom of page