top of page
w4d2024 (5).jpeg

Wat doet de Activiteitencommissie?

Toen de vereniging op 20 maart 1969 werd opgericht, luidde de naam Volksvermaken Ten Boer. De vereniging had vooral als doel het organiseren van activiteiten voor het dorp Ten Boer. Toen deze vereniging op 17 mei 2005 werd omgezet in Dorpsbelangen Ten Boer, werden de activiteiten onder een commissie gebracht, de activiteitencommissie. De intocht van Sinterklaas, indoor kinder speelmiddag, Koningsdag, feest en lichtweek en de avondwandel4daagse zijn een aantal van de activiteiten die deze commissie op zicht neemt. 

IMG_0535.jpg

KONINGSDAG

Koningsdag wordt georganiseerd op het Dorpsplein.

 

Het ochtendprogramma vindt plaats in samenwerking met de gemeente. Vlag hijsen, het Wilhelmus en feliciteren van evt. gedecoreerden tijdens een gezamenlijk koffie/thee drinken op het plein, wordt afgesloten met een mini concert van Volharding.
 

In de middag vindt de kindervrijmarkt plaats, vaak druk bezocht. Veel spullen wisselen dan ook van eigenaar. Kinderen kunnen zich gratis laten schminken en een springkussen ontbreekt niet.
Maar we hebben ook live muziek met een groot horecaplein. 

Het belooft een volle dag te worden met voor ieder wat wils. Het gehele programma zal enkele weken voor het evenement bekend worden gemaakt op onze website.

logoacti_edited.png
w4d2024 (2).jpeg

AVONDWANDEL4DAAGSE

Als vanouds organiseert de vereniging de AvondWandel4daagse. Dit wandelevenement over 4 avonden geniet grote belangstelling, vooral onder kinderen uit Ten Boer en omgeving. Er kan worden gewandeld over 2,5, 5 en 10 kilometer per avond.

 

Start- en eindpunt Dorpshuis Ten Boer.  Met stempel- en drinkposten op de route worden de deelnemers ondersteund en zowel individueel als in groepsverband aangemoedigd om de tocht te volbrengen.

 

Ook vinden er bijzondere acties plaats tijdens het lopen van de routes, zoals live muziek. Met als slotavond een grootse intocht door het dorp!

twinkly Lights

FEEST EN LICHTWEEK

De 4 jaarlijkse feest- en lichtweek valt ook onder de activiteitencommissie.

 

In deze week worden de straten versierd en feestelijk verlicht door de bewoners van het dorp. Er worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud, met een slotfeest in de sporthal.  De volgende editie van de Feest- en Lichtweek zal plaatsvinden in 2025.

bottom of page