top of page

za 23 dec

|

Tiggelhal Ten Boer

Kerstzangavond 2023

Bereid je voor op een grootschalig en feestelijk kerstspektakel, met een indrukwekkende line-up van koren en artiesten. Naast de betoverende klanken van Muziekvereniging Volharding en het combinatie mannenkoor, bestaande uit de mannenkoren Gruno en Warffum, hebben we dit jaar ook Pearl Jozefzoon!!

Kerstzangavond 2023
Kerstzangavond 2023

Tijd en locatie

23 dec 2023, 19:45 – 21:15

Tiggelhal Ten Boer, Sportlaan, 9791 LX Ten Boer, Nederland

Informatie

Bereid je voor op een grootschalig en feestelijk kerstspektakel, met een indrukwekkende line-up van koren en artiesten. Naast de betoverende klanken van Muziekvereniging Volharding en het combinatie mannenkoor, bestaande uit de mannenkoren Gruno en Warffum, hebben we een bijzondere gast voor jullie in petto: niemand minder dan de getalenteerde Pearl Jozefzoon.

Misschien herken je haar als een van de finalisten van The voice of Holland, maar dit jaar schittert ze op ons podium. Pearl bracht in 2017 het prachtige kerstalbum 'Het Licht komt eraan' uit, waarop ze met Nederlandse vertalingen van bekende en minder bekende kerstliederen de warme kerstsfeer naar de huiskamers brengt. Met Pearl Jozefzoon halen we een ervaren artiest binnen die deze avond kan omtoveren tot pure magie.

En het beste van alles? De entree is geheel gratis! Als je echter de kerstgedachte van vrijgevigheid wilt omarmen, kun je eenmalig een donatie schenken via de link hieronder. Met jouw bijdrage kunnen we deze betoverende avond mogelijk maken.

We hopen jullie allemaal te verwelkomen op 23 december om 19:45 uur (zaal open om 19:15 uur) in de feestelijk versierde sporthal van Ten Boer. Laat de magie van kerst beginnen!

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=JH52iSpmQ-6h56-P_e0UJg&fbclid=IwAR2M8j6GYydrcXxUtl3JIKHboa6aYG3_oKEji2BnGlqqcpt8OxZsMDnyJCI 

Deel dit op sociale media

bottom of page