top of page
70c788d3-8788-4e06-84b6-b5951d435e27.jpg

LAATSTE NIEUWS

Wij stellen aan u voor......Hinry Blaauw

Hallo, graag stel ik mezelf aan u voor. Ik ben Hinry Blaauw, getrouwd met Brigitte, en samen met onze tweeling Ruben en Mees wonen we al meer dan 15 jaar in Ten Boer. Twee jaar geleden werd mij gevraagd of ik de website voor Dorpsbelangen wilde opzetten. Gezien mijn betrokkenheid bij andere vrijwilligerswerkzaamheden en mijn kleine bedrijf heb ik uiteraard even getwijfeld. Echter, omdat het behoud van een leefbaar dorp voor mij van groot belang is, heb ik toch ingestemd.


Nadat de nieuwe website gelanceerd was, ben ik ook actief geworden binnen het bestuur. Afgelopen jaar heb ik mijn steentje bijgedragen aan diverse activiteiten in het dorp. We hebben een nieuwsbrief geïntroduceerd en zijn actiever geworden op sociale media. Hoewel het soms veel tijd vergt, geeft het voldane gevoel van het werk enorm veel plezier. Het blij maken van mensen zit diep in mijn vezels.


Mijn grootste trots is de samenwerking met Woldwijk. Vorig jaar hebben we daar een geweldig festival georganiseerd. Ik mocht verantwoordelijk zijn voor alle PR, zoals flyers en de website. Iets waar ik nog steeds trots op ben. Lutjefest is uniek en een festival die het net even anders doet.


Ook in 2024 hoop ik, samen met alle andere vrijwilligers, ons dorp leefbaar te houden. Aarzel niet om vrijwilliger te worden! Sluit je aan bij onze prachtige vereniging als lid of vrijwilliger. Niet alleen ontmoet je nieuwe mensen, maar het voldane gevoel na het organiseren van een activiteit is onbetaalbaar.


Samen maken we alles mooier.....266 weergaven

Commentaires


bottom of page