top of page
70c788d3-8788-4e06-84b6-b5951d435e27.jpg

LAATSTE NIEUWS

Wat een fantastische traditie!!

Bijgewerkt op: 17 mei

Met een recordaantal inschrijvingen van 433 lopers voor de Avondwandel4daagse, kon deze editie niet beter worden. Vier dagen wandelen door ons prachtige dorp. Het weer werkte dit jaar ook mee, waardoor het lopen meer dan aangenaam was.


Dit jaar deden ook alle scholen mee, wat zorgde voor prachtige grote groepen kinderen die enthousiast en al zingend elke dag de finish bereikten.


Onderweg was er van alles te beleven, zoals live muziek. Op de laatste dag werden er waterijsjes uitgedeeld door de vrijwilligers van Ten Boer Moves. Voor het eerst sinds jaren was er ook weer een gezamenlijke intocht. De Victory Walk ging van het dorpsplein naar de Sportlaan. Onderweg stonden veel mensen de deelnemers aan te moedigen en kregen veel kinderen een bloemetje of zakje snoep. De gezamenlijke intocht was een feest waar de kinderen enorm van genoten.


Als laatste willen we alle vrijwilligers bedanken voor hun hulp tijdens deze vier dagen. Er is maandenlang hard gewerkt aan de voorbereiding van dit evenement. Ook tijdens de vier dagen is er keihard gewerkt om alles in goede banen te leiden. Van de verkeersregelaars en de EHBO tot de mensen bij de stempelposten en drinkplekken, en degenen die het evenement hebben opgebouwd en afgebroken: ontzettend bedankt!


Om dit evenement te steunen, willen wij u nogmaals vragen om lid te worden van onze vereniging. Alleen met uw steun van 12,50 euro per jaar kunnen wij dit soort evenementen blijven organiseren. Alleen samen houden wij Ten Boer leefbaar!

208 weergaven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page