top of page
70c788d3-8788-4e06-84b6-b5951d435e27.jpg

LAATSTE NIEUWS

Programma Kerstzangavond bekend!

Bijgewerkt op: 26 nov. 2023

De Sint staat nog in de startblokken, en hoewel we ons de komende week druk zullen maken over zijn komst op 25 november, richten wij nu ook onze aandacht op de betoverende sfeer van kerst. Traditiegetrouw vieren we dit feestelijke seizoen met de kerstzangavond in de sporthal van Ten Boer, dit keer op zaterdag 23 december in plaats van kerstavond.


Bereid je voor op een grootschalig en feestelijk kerstspektakel, met een indrukwekkende line-up van koren en artiesten. Naast de betoverende klanken van Muziekvereniging Volharding en het combinatie mannenkoor, bestaande uit de mannenkoren Gruno en Warffum, hebben we een bijzondere gast voor jullie in petto: niemand minder dan de getalenteerde Pearl Jozefzoon.


Misschien herken je haar als een van de finalisten van The voice of Holland, maar dit jaar schittert ze op ons podium. Pearl bracht in 2017 het prachtige kerstalbum 'Het Licht komt eraan' uit, waarop ze met Nederlandse vertalingen van bekende en minder bekende kerstliederen de warme kerstsfeer naar de huiskamers brengt. Met Pearl Jozefzoon halen we een ervaren artiest binnen die deze avond kan omtoveren tot pure magie.


En het beste van alles? De entree is geheel gratis! Als je echter de kerstgedachte van vrijgevigheid wilt omarmen, kun je eenmalig een donatie schenken via de QR-code of de link hieronder. Met jouw bijdrage kunnen we deze betoverende avond mogelijk maken.

We hopen jullie allemaal te verwelkomen op 23 december om 19:45 uur (zaal open om 19:15 uur) in de feestelijk versierde sporthal van Ten Boer. Laat de magie van kerst beginnen! 🎄✨27 weergaven

コメント


bottom of page