top of page
70c788d3-8788-4e06-84b6-b5951d435e27.jpg

LAATSTE NIEUWS

Dit is Lutjefest!

We zijn al enkele maanden bezig met een bijzonder project in Ten Boer, met een klein groepje enthousiaste vrijwilligers. De afgelopen weken hebben we al wat hints gegeven, maar we kunnen niet langer wachten om jullie precies te vertellen wat we gaan doen.


Op 8 juli organiseren Dorpsbelangen Ten Boer en Stichting Woldwijk een nieuw en groots festival in Ten Boer: LutjeFest. Dit festival is bedoeld voor iedereen. Je kunt genieten van live muziek van diverse bands en artiesten, lachen om grappige theatershows en je laten verrassen door kunst en cultuur. Ook zijn er leuke activiteiten voor kinderen, zoals een skateclinic. Gezinnen zijn van harte welkom! En natuurlijk zijn er verschillende kraampjes waar je heerlijk kunt eten en drinken.


Het beste nieuws is dat LutjeFest helemaal gratis is! Je hoeft dus geen kaartje te kopen om ons festival te bezoeken. Kom gezellig langs met je familie, vrienden of buren en beleef een onvergetelijke dag op Woldwijk!


Het programma voor deze dag is nog niet helemaal rond, maar we kunnen wel alvast bekendmaken welke artiesten zullen optreden. Voor meer informatie kun je terecht op www.lutjefest.nl. Op deze website wordt het programma de komende weken verder bekendgemaakt, dus zorg dat je niets mist. Abonneer je op de nieuwsbrief van Dorpsbelangen Ten Boer om ook via e-mail op de hoogte te blijven.


Zien we je op 8 juli?

90 weergaven

Comentarios


bottom of page