top of page
70c788d3-8788-4e06-84b6-b5951d435e27.jpg

LAATSTE NIEUWS

Bedankt!

Namens het gehele team van Lutjefest Ten Boer willen wij jullie hartelijk bedanken voor jullie aanwezigheid op ons festival. Het was een onvergetelijke dag vol muziek, entertainment en samenzijn, en het was geweldig om te zien hoe jullie hebben bijgedragen aan de geweldige sfeer en energie van het evenement.


We willen ook graag onze waardering uitspreken voor de artiesten die optraden op Lutjefest. Hun talent en passie zorgden voor fantastische optredens en brachten de podia tot leven. Jullie enthousiasme en steun hebben bijgedragen aan de succesvolle programmering van het festival en hebben ervoor gezorgd dat de muziek in de lucht hing.


Daarnaast willen we onze dankbaarheid uitspreken aan alle vrijwilligers, sponsoren en medewerkers die achter de schermen hard hebben gewerkt om Lutjefest mogelijk te maken. Zonder jullie inzet en toewijding zou dit evenement niet kunnen bestaan. Jullie harde werk en toewijding hebben ervoor gezorgd dat Lutjefest Ten Boer een dag vol plezier en vermaak werd voor jong en oud.


Tot slot willen we ook onze dank uitspreken aan de lokale gemeenschap en alle bezoekers die aanwezig waren. Jullie hebben Lutjefest Ten Boer laten bruisen en jullie positieve energie heeft het festival naar een hoger niveau getild. We hopen dat jullie hebben genoten van de muziek, het eten, de activiteiten en vooral van de geweldige sfeer die jullie hebben helpen creëren.


Nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid en bijdrage aan Lutjefest Ten Boer. We kijken ernaar uit om jullie volgend jaar weer te verwelkomen voor een volgende editie van ons festival!


Het team van Lutjefest Ten Boer


p.s.

Heeft u een fijne dag gehad en wilt u ons steunen? Check onderstaande link om een vrijwillige bijdrage te doen, zodat we ook volgend jaar weer dit mooie festival kunnen organiseren. Niets verplicht uiteraard en alleen als u iets kan missen.
116 weergaven

Comentarios


bottom of page