top of page
70c788d3-8788-4e06-84b6-b5951d435e27.jpg

LAATSTE NIEUWS

Repaircafé en ontspullendag!

Komende zaterdag 1 juni is er weer een repaircafé in het dorpshuis van Ten Boer. Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en –vaardigheden op allerlei terreinen.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders.


Van 10:00 tot 14:00 uur bent u van harte welkom in het Dorpshuis van Ten Boer.


Maar er is meer deze dag.....


Het is namelijk tijd om die overvolle zolder of kelder eens grondig op te ruimen! Want op zaterdag 1 juni kun je hiervoor terecht op het Dorpsplein van Ten Boer, waar drie partijen je graag willen helpen. De Kringloop en de Weggeefwinkel zijn blij met jouw spullen en geven ze graag een tweede leven aan iemand anders. En als iets echt niet meer bruikbaar is, staat de Gemeente Groningen klaar om het afval op een nette manier af te voeren.


Vanaf 9:00 uur tot 14:00 uur zijn we er voor jou. Kom dus gerust langs en maak ruimte in huis, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld.54 weergaven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page