top of page

za 25 nov

|

Koopmansplein en Sporthal Ten Boer

Intocht Sinterklaas

Ook in 2023 komt Sinterklaas naar Ten Boer!!

Intocht Sinterklaas
Intocht Sinterklaas

Tijd en locatie

25 nov 2023, 14:00

Koopmansplein en Sporthal Ten Boer

Informatie

De zomer hebben we met een vrolijke glimlach achter ons gelaten, terwijl de eerste pepernoten alweer hun weg vinden naar de winkels. Dat betekent slechts één ding: het grootste kinderfeest van het jaar staat te trappelen om gevierd te worden in ons mooie Ten Boer! Sinterklaas en zijn pieten zullen op 25 november ons prachtige dorpje verheugen met hun aanwezigheid. Zoals altijd zal ons feest zich afspelen op het Koopmansplein en in de sporthal.

Dit jaar zou Sinterklaas het fantastisch vinden als je verkleed naar de intocht komt. Je kunt jezelf transformeren tot je favoriete superheld, je geliefde stripfiguur, of misschien zelfs als Sint of Piet. Laat je creativiteit de vrije loop en sluit je aan bij ons feestelijke gezelschap. In de sporthal bouwen we een heuse catwalk waar jij je opvallende outfit aan het enthousiaste publiek kunt showen. En natuurlijk gaan we samen weer uitbundig dansen tijdens onze vrolijke kinderdisco. De pieten hebben ons laten weten dat ze dit jaar weer met gloednieuwe dansmoves komen om ons te verbazen!

Oh ja, vanaf begin 1 november kun je ook weer het enige echte Ten Boerster Sinterklaasjournaal volgen op ons Youtubekanaal. Elke woensdag in November een nieuwe aflevering! Check ze ook op onze website.

In ieder geval, zet het in je agenda: 25 november om 14:00 uur op het Koopmansplein! We kunnen niet wachten om samen met jou dit fantastische feest te vieren. Tot dan! 🎉🎁🎈

Deel dit op sociale media

bottom of page